ORJİNAL ARDUİNO MOTOR SHIELD R3
Paylaş

ORJİNAL ARDUİNO MOTOR SHIELD R3

Stok Kodu
BT-A000079
947,56 TL

Bu sürücü Arduino kartınızla birlikte kullanılarak iki adet DC motor sürmenize izin verir. İki motorun birbirinden bağımsız olarak aynı anda hızını ve yönünü kontrol etmenizi sağlar. Diğer özelliklerin yanında, her motorun çektiği akım miktarını da ölçebilirsiniz. Shield, ThinkerKit ile uyumludur, başka bir söylemle, ThinkerKit modüllerini devre üzerine takarak kolayca proje hazırlayabilirsiniz.


Motor Shield birbirinden ayrı iki adet kanala (A ve B kanalları) sahiptir. Her kanal dönüş yönünü, hız değişimini, hızlı freni, motor üzerinden geçen akımı ölçmeyi seçebileceğiniz 4 adet Arduino pinini kullanır. Motor Shield üzerinde toplamda 8 adet pin kullanımdadır. Her kanalı birbirinden ayrı olarak 2 adet DC motoru sürmek için veya kanalları birleştirerek 1 adet  unipolar step motoru sürmek için kullanabilirsiniz. Motor Shield her kanal  için 2 A olmak üzere maksimum 4 A akım sağlayabilir.


Motor Shield 4 ilave pin çıkışı ile 1.0 standart pin çıkışlarına sahiptir. Bu ilave çıkışlardan 2 tanesi AREF pininin yanına yerleştirilmiştir ve TWI iletişimi için kullanılır. Diğer iki ilave pin RESET pininin yanına yerleştirilmiştir ve IOREF pini karta bağlanan Shield’ların uyumu için kullanılır. Diğer pin hiçbir yere bağlanmamıştır ve gelecek uygulamalar için boş bırakılmıştır.

 

Özellikler:

  •  L298P motor sürücü
  •  Besleme voltajı - 5-12V
  •  Aynı anda 2 DC motor sürebilme
  •  1 unipolar step motor sürebilme
  •  2 kanal
  •  Harici güç kaynağı ile kanal başına 2 A akım
  • 1.65 V/A akım ölçümü
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın! LÜTFEN Sorularınızı bu alana yazmayınız. Sorularınız için info@elektrovadi.com
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ORJİNAL ARDUİNO MOTOR SHIELD R3 Orjinal Arduino Motor Shield Rev3 BT-A000079
ORJİNAL ARDUİNO MOTOR SHIELD R3

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.